Delatnosti Activity

SERVIS LCD TELEVIZORA

Likovi:
Like Down:
Kreirano:
27 авг 2021

LCD TV SERVICE

Servis TV, video i audio

SERVIS KOD ELEKTRONIK servis se već dve decenije bavi servisiranjem tv-audio-video uređaja i lider je po broju potpisanih ugovora sa najpoznatijim svetskim proizvođačima, kao i sa domaćim uvoznicima. U našim servisnim centrima možete kvalitetno servisirati Vaše tv-audio-video uredjaje uz šestomesečnu garanciju. Posedujemo veliki asortiman rezervnih delova i time Vam garantujemo servisiranje u najkraćem mogućem roku. Ukoliko niste u mogućnosti da Vaš uredjaj donesete u servis, mi imamo rešenje za to. Naša terenska služba će veoma brzo doći na Vašu adresu i preuzeti neispravan uređaj. Kod nas takođe možete servisirati kamkordere i digitalne foto-aparate svih poznatih proizvođača kao što su: SONY, CANON, JVC…

SERVIS KOD ELEKTRONIK SERVIS se već dve decenije bavi servisiranjem TV, AUDIO i VIDEO uređaja. Baveći se pružanjem kvalitetnih usluga servisiranja, razvio se u pouzdanog partnera mnogih inostranih kompanija i domaćih uvoznika. Dokaz su ugovori sa proizvođačima mnogih svetski poznatih firmi.

Lideri smo na domaćem tržištu u pružanju usluga servisiranja plazmi, lcd-a, digitalnih foto aparata i kamera. U proteklih nekoliko godina potpisali smo ugovore o servisiranju sa sledećim proizvođačima: u oblasti TV, AUDIO i VIDEO TEHNIKE LG, SONY, JVC, SHARP, BEKO, GRUNDIG itd. U OBLASTI MALIH KUĆNIH APARATA tu su TEFAL, ROWENTA, MOULINEX, KRUPS, DELONGHI, ARIETE itd. Dokaz kvaliteta naših usluga je najviše garantnih popravki na teritoriji SRBIJE! sERVIS KOD ELEKTRONIK SERVIS stalno proširuje svoj asortiman usluga servisiranja da bismo svojim klijentima pružili što bolje i kompletnije servisiranje.

www.skess.co.rs

MISMO OVLAŠĆENI SERVIS ZA SLEDEĆE BRENDOVE:

Nema još komentera...

Ostavite komentar

95010

Limit karaktera 400